Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Μια Μοναδική Φιλία!!!!Οι μαθητές του Β2 δημιούργησαν μια μικρού μήκος ταινίας (clay animation) με πλαστελίνη και άλλα υλικά.

Υπόθεση Ταινίας:

Είχε φτάσει καλοκαίρι, τα σχολεία είχαν τελειώσει και ήταν καιρός για διακοπές και ατελείωτο παιχνίδι! Τα περισσότερα παιδάκια- θαλάσσια ζωάκια για να περάσουν ευχάριστα το καλοκαίρι τους έκαναν διάφορες εξορμήσεις. Κάπου στα Κήθυρα, σε μια παιδική κατασκήνωση, μια χελώνα, η Κάρα και μια φώκια, ο Ορέστης έγιναν αχώριστοι φίλοι. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να γίνουν αχώριστοι ,αφού ο Ορέστης έκανε διαρκώς σκανδαλιές και η Κάρα θύμωνε. Ήταν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, ο Ορέστης (η φώκια) αρκετά ανεξάρτητος, κοινωνικός, φιλικός και σκανδαλιάρης, ενώ η Κάρα (η χελώνα) ήσυχη, ντροπαλή και πολλή ευγενική. Μόλις τελείωσε το καλοκαίρι και η κατασκήνωση έπρεπε να επιστρέψουν στα σπίτια τους γιατί θα ξεκινούσαν τα σχολεία. Υποσχέθηκαν ότι παρόλο που μένουν μακριά, η Κάρα στην Ζάκυνθο και ο Ορέστης στην Αλόννησο, δεν θα χανόντουσαν και θα επικοινωνούσαν.


 

Ομάδα μαθητών:  
Α. Μαριέττα, Ι. Μανώλης, Κ. Μηλίτσα, Κ. Δημήτρης, Κ. Μαριάννα, Κ. Μιχάλης, Κ. Αγγελική, Κ. Ερνέστο, Μ. Αντρέας, Μ. Κωνσταντίνος (Νίνο), Μ. Φλοριάν, Ν. Γρισέλντ (Ρούλα), Ο. Φωτεινή, Π. Ντενίς, Σ. Χρίστος, Σ. Αγάπη, Τ. Έλενα, Τ.Κωνσταντίνος, Τ. Κατερίνα, Χ. Αντώνιος

Σχολικό Έτος: 2011-2012 - 3ο ΔΣ Πόλεως Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου